Skip to content

NH Kodit LKV

NH kodit on nykyaikainen välitystoimisto rennolla, mutta asiantuntevalla otteella

nhkodit04

NH Kodit LKV

NH kodit on nykyaikainen välitystoimisto rennolla, mutta asiantuntevalla otteella. Käytössämme on uusimmat teknologiat ja parhaat markkinapaikat.

Kaikilla välittäjillämme on vuosien kokemus kiinteistönvälityksestä.

Meille on myös tärkeää, että kiinteistönvälittäjät viihtyvät työssään, siitä kumpuaa iloinen ja tuloksellinen asenne asuntosi myyntiin. Tutustu välittäjiimme ja valitse sinulle oikea välittäjä.

NH Kodit on osa vakavaraista NH Nordic Group -konsernia, johon kuuluu lisäksi myös kiinteistökehitykseen erikoistunut NH Nordic.

Harkitsetko asunnon myyntiä.

Tutustu palveluihimme asunnon myynnin osalla. Tehdään yhdessä onnistuneet asuntokaupat.

Rekrytointi

Haluatko mukaan menestyvään ja hyväntuuliseen tiimiimme?

Haemme pääkaupunkiseudulle ja Uudellemaalle myyntitaidon perusteet omaavaa, itsenäistä ja innostunutta myyjää, kiinteistönvälittäjän tehtävään.

Välittäjillämme on kaikki avaimet menestykseen; käytössäsi on ammattivalokuvaajamme sekä toimistohenkilöstömme - näin voit keskittyä rauhassa tekemään tuloksekasta myyntiä!

Haluatko hyvän ansion, kiinnostavan ja viihtyisän työpaikan sekä mahdollisuuden kehittää myyntitaitojasi vieläkin paremmiksi? Oletko jo kiinteistöalan ammattilainen vai vaihtamassa alaa? Molemmissa tapauksissa tarjoamme mahdollisuuden menestymiseen sekä huippuammattilaisten myyntikoulutuksen. Kokemus kiinteistönvälitys alasta ei ole pakollista, koulutamme tehtävään.

Hakemukset ja CV:t osoitteeseen info@nhkodit.fi

hanna-vimpari

TUTUSTU VÄLITTÄJIIN

Scroll To Top